DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Mama lui Florin Cîțu a murit, conform unor surse ale Știrilor PRO TV. Premierul României și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

„O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo, când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întâmplare nefericită în orice famile. Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace! Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus Adrian Ursu, în emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3.

Premierul și-a schimbat, în ultima clipă, programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, asa cum era anunțat inițial, scrie observatornews.ro. Florin Cîțu se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Premierul a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş. 

Florin Cîțu își vizita rar părinții, în satul său natal, Tulei, județul Vâlcea, după cum mărturisea tatăl acestuia, anul trecut, pentru Kanal D. Când mergea acasă, deseori să plimba cu câinele prin pădure. Tatăl său spunea, atunci, că nu și-a dorit ca acesta să ajungă premier.

„Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități”, a mărturisit Vasile Cîțu.

Florin Cîțu a copilărit alături de fratele său în satul Tulei, din comuna Goleşti, răsfirat pe dealuri, cu gospodării aflate la depărtare una de cealaltă, înconjurate de livezi şi păşuni. Aici, au trăit bunicii materni ai premierului. 

Știre în curs de actualizare.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *