DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Se numește Silvestru Șoșoacă și e soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR). Îndeplinește și rolul de aghiotant ascultător, care preia tunetele și fulgerele viforoasei neveste. I-a preluat total și teoriile conspiraționiste, dacă nu cumva sălășluiau în el. Omul Șoșoacă spune niște bazaconii înfiorătoare.

Silvestru Șoșoacă s-a arătat lumii chiar pe 1 ianuarie, într-o lungă șuetă făcută de România TV cu soții Șoșoacă. În cadru a intrat și fetița lor de 8 ani.

Cea care a turuit întruna a fost senatoarea Șoșoacă. Soțul ei a intervenit rar și stingher. Dar a fost suficient pentru a emite niște enormități care arată mari probleme de discernământ.

„Ăsta nu este un vaccin! Este un ser modificator genetic. Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie”, spune siderant Silvestru Șoșoacă.

„Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați, le aștept reacțiile în doi-trei ani… În 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu”, a declarat Silvestru Șoșoacă la RTV.

Din gândirea conspiraționistă a lui Silvestru Șoșoacă

  • „E o epidemie mai mult sau mai puțin forțată, mai mult sau mai puțin inventată – nu discutăm acum.”
  • „Eu sunt vaccinat cu toate vaccinurile făcute până acum… dar ăsta nu este un vaccin! E un ser, să-i spunem… nu știu, putem inventa cuvinte ca să le punem cumva în dicționar în dreptul lui. Este un ser modificator genetic.”
  • „Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie. Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați. Le aștept reacțiile în doi-trei ani… în 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu.”
  • „Soros mai vine pe la București din când în când, să dea ordine directe. Aflăm, aflăm…”
  • „A venit epidemia asta, era pericolul să ni se încalce drepturi. Am zis: «Hai să ne organizăm!». Am profitat de faptul că soția mea e unul dintre cei mai renumiți de avocați din România și m-am lipit și eu de ea și… hai să facem echipă! Dacă nu noi, atunci cine? Și uite că am zburat ca un avion, așa, până în Parlamentul României.”
  • „Niciodată, în istorie, marile schimbări nu le-a făcut o majoritate. Le-a făcut o minoritate. Deci, e suficient… majoritatea să rămână în casă, dar o minoritate hotărâtă, pe care ne bazăm, poate ieși în stradă și schimbăm totul.”
  • „Suntem echipă! Noi, familia Șoșoacă, chiar suntem echipă.”
  • „În ultimele luni ne-am făcut un mod de viață din a face ceva pentru țară, din a face ceva pentru drepturi, pentru libertățile care dispăreau așa, una câte una. La două-trei săptămâni mai dispărea ceva. Am luptat pentru normalitate.”
  • „Acasă mai avem momente cant mai șlefuim câte-o idee – ea pe-o parte, eu pe alta, până iese perfecta ideea, și cu ideea aia se poate conduce țara.”

O întrebare, două replici

Reporter: Ce-l mână-n luptă pe Raed Arafat să impună atâtea restricții?

Diana Șoșoacă: Multe servicii.

Silvestru Șoșoacă: Ordinele pe care le primește de la alții.

Domnul Șoșoacă a renunțat la job ca s-o ajute pe doamna Șoșoacă în campanie

Diana Șoșoacă: „El a trebuit să-și dea demisia de unde lucra, ca să stea cu mine non-stop. A trebuit să lucreze cu mine pe cabinet – nu e rău, pentru că e student în anul 4 la Drept, termină acuma Dreptul, deși el e chimist. A zis Trebuie să fac Dreptul, că sunt lucruri pe care trebuie să știi”.

Sursa Ziaristii.com


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *