DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Cristian Tudor Popescu a anuntar luni seara, la Digi24, ca stia ca Andreea Esca este infectata cu coronavirus, insa a dorit ca ea sa faca anuntul. „Cred ca Andreea Esca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic sau preot, niste vieti si niste suflete, prin ceea ce a spus si cum a spus”, a aratat CTP.

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea in nenumarate emisiuni, dar nu am vazut-o niciodata asa cum am vazut-o in aceasta seara. Este o profesionista a stirilor, a meseriei, care frizeaza mereu perfectiunea. Acum nu a mai fost profesionista. A fost amatoare. In sensul profund al cuvantului, acela de a iubi.

Cred ca Andreea Esca a salvat in aceasta seara, fara sa fie medic sau preot, niste vieti si niste suflete, prin ceea ce a spus si cum a spus. Cred ca pana si doamna aceea care a palmuit vanzatoarea in magazin, atat de agresiva si ignoranta, daca a vazut-o pe Andreea Esca in aceasta seara, s-a mai clintit inauntrul ei. Acestea sunt cateva lucruri pe care cred eu ca a reusit sa le transmita Andreea Esca in aceasta seara intr-o situatie deloc simpla pentru ea.

Ea nu mai putut sa fie atat de detasata. Intotdeauna am apreciat-o pentru sangele ei rece, pentru luciditatea emisiunii, indiferent cat de dificila era situatia sau intrebarile care se puneau. Andreea a facut un lucru foarte greu, nu stiu cati dintre noi l-ar putea face: sa povestesti ce i se intampla unei persoane iubite, care a ajuns pana in pragul mortii.

Ca sa faci asa ceva in astfel de momente, este cu totul iesit din comun, maximum ce poti face ca gazetar“, a declarat CTP la Digi24.

CTP a dezvaluit si ca stia ca prezentatoarea stirilor ProTV sufera de COVID-19. „Stiam ca este bolnava. Dar nu mi s-a parut corect din punct de vedere jurnalistic sa spun acest lucru. Asta trebuia sa faca Andreea. Cu un singur lucru nu sunt de-acord din ce a zis Andreea in aceasta seara. A numit virusul nemernic. Nemernici sunt oamenii, nu virusul“, a mai spus CTP.

Andreea Esca a confirmat, luni seara, la Pro TV ca a fost infectata cu coronavirus. Ea a mentionat ca sotul ei a fost in stare grava. De asemenea, s-a imbolnavit si copilul cel mic.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

2 comentarii


  1. Cine am fi noi Românii, dacă am avea măcar o 1000 de astfel de oameni. Îmi amintesc că o dată un judecător, mi-a spus că dacă ar avea 10 oameni ca mine ar schimba tot sistemul din Timişoara. Mă gîndeam atunci cum sunt ăia 10 oameni, şi unde aş putea să-i găsessc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *