DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Discursurile medicilor din linia 1 scapă de sub control. Șeful DSU, Raed Arafat, amenință românii spunându-le că medicii vor alege cine moare și cine trăiește dacă numărul cazurilor de coronavirus crește. În realitate, majoritatea românilor sunt asimptomatici, iar la ATI sunt doar 235 de pacienți, în condițiile în care în țară există 4.000 de paturi de ATI.

Același discurs l-a împrumutat și șeful Spitalului Victor Babeș din Timișoara, membru PNL uns recent director, care îi avertizează pe români că la spital există și lumânări. Același medic anunța și că românii au risc mai mare să se infecteze cu coronavirus în Grecia sau Bulgaria decât în România, afirmațiile sale neavând nicio bază științifică.

„Va fi din rau in mai rau. Cam 70% sunt adeptii teoriei conspiratiei. Nu avem cu cine sa luptam. Suntem dezarmati. Toata munca noastra s-a dus pe apa sambetei. Pacientii au refuzat tratamentul pe baza faptului ca nu facem experimente pe ei. Nu mai avem arme. Nu te poti lupta cu prostia, cu ignoranta si cu consporatia, cu indolenta, cu nesimtirea, cu iresponsabilitatea. Nu ai ce sa-i mai faci. Ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari. Ei cred ca se fac bine de la natura. Avem pacienti relativ tineri, intre 50 si 70 de ani”, a adaugat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Cristian Oancea.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

3 comentarii

  1. Stimati domni si doamne,nimeni nu ameninta pe nimeni.Se constata insa o ,sa-i spunem ,”Iresponsabilitate” cumplita la unii cetateni,care in mod bizar stiu totul despre medicina,lege,,drepturile omului si zadarnicesc la vedere eforturile pentru diminuarea efectelor unui virus mai smecher decat noi.Psihologic , am fost cu totii pusi la incercare,dar apar figuri ridicole de salvatori de la dreptul la viata.O fi si asta o noua meserie ?

  2. Sincer !!! Demisioneaza Domnule, tu esti pus acolo sa gestionezi … nu te lupti tu si daca nu poti gestiona , inspira incredere e bine sa lasi un profesionist … vorbele tale nu arata ca ai fi asa ceva !!!

  3. În toate tarile europene, se tratează strict simptomatologia pacientului,la noi,același tratament,la toți…nu la toți le face bn tratamentul, dar ce contează….zi ei…..au făcut ce-au putut…..hmmm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *