DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Medicul gastroenterolog Răzvan Constantinescu aruncă-n aer sistemul medical!

Doctorul ieșean susține că în cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică „lucrează cei mai proști dintre medici”, iar acum „proștii clasei trebuie să decidă pentru ceilalți”.

Toată lumea, mai ales cei din sistem, știm că în DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici, loazele promoțiilor noastre, aceia care nu au reușit să facă o specialitate decentă.
Or, acum se postulează că proștii clasei trebuie să decidă pentru toți ceilalți!”, a scris, pe pagina de socializare, Răzvan Constantinescu.

La începutul pandemiei de coronavirus, medicul se oferea voluntar să se infecteze cu COVID-19.

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, scria, la vremea respectivă, Răzvan Constantinescu.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

2 comentarii

  1. În ce țară trăim? E posibil sa nu rezolve problemele oamenilor care își depune dosarul de 1 an de zile si sa nu vina nici pana azi decizia! Ce face acest guvern si mai ales dna Ministru al Muncii. Soțul meu este în această situație. La cine sa mai apelăm s ne rezolve? I se spune ba ca nu gaseste dosarul, ba ca stea linistit ca se rezolvă adica il trimite la plimbare. Sectorul 6 nu își face treaba sau așteaptă atenții groase?. La dna Ministru am trimis n.mesahe si robotul răspunde același lucru de o lună și ceva.

  2. Din loazele astea cati sunt…psd-isti!? Fiindca numirile au fost facute politic! De ce nu spui domnule doctor ca România nu plătește prețul relaxării; plătește prețul lipsei de educație, a nesimtirii acestui popor fara cultura si a indolentei! Din pacate, un rol determinant au analfabetii functionali din institutiile publice, nu numai din DSP-uri, care produc confuzie si incita la nesupunere, iar efectul este vizibil! In fata acestui virus ucigas trebuie sa se stie ca toti suntem egali! Iar daca din pacate (!) virusul nu a ajuns si la oamenii politici sau medici ca domnia ta in aceeasi proportie cu care a infectat acest popor, timpul nu este trecut! Sa va vedem atunci in care dintre cele 8 spitale regionale pe care le-au ridicat psd-ul !?) va veti interna!? Ca doar nu veti apela la…loazele din DSP-uri sa va faca testele epidemiologice! Prostia şi înfumurarea sunt tovarase nedespartite. Zic ca din pacate, omul din tine niciodata nu uraste pe altul, decat din prea plinul iubirii fata de sine. Hai…pa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *