DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Fostul lider PSD Liviu Dragnea și-a criticat dur fostul partid, joi, la eliberarea din penitenciarul Rahova.

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond – Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă joi de Tribunalul Giurgiu.“A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de suferință, abuzuri. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Lipsa libertății e cel mai greu lucru. Mă consider deținut politic, pentru că am intrat nevinovat”, a afirmat, printre altele, Liviu Dragnea, la ieșirea din penitenciar. 

“Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate. Sunt foarte emoționată că am așteptat de multă vreme acest lucru. Speră să fie eliberat (Dragnea – n.red.) și iată că există un Dumnezeu și judecători cinstiți. Nu am vorbit nimic înainte. De aici se va trimite minuta, se vor îndeplini toate formalitățile și va fi pus în libertate. Iată că am găsit niște judecători care astăzi au judecat după măsura legii”, a declarat avocata lui Liviu Dragnea.

Avocata a spus că nu se știe exact momentul în care Dragnea va părăsi penitenciarul, pentru că depinde de cât de repede se vor mișca cei de la penitenciar cu actele.

Legat de o eventuală reintrare în politică, Dragnea a indicat: ‘(Legat de) reintrarea sau nu în politică, voi intra dacă o să găsesc răspuns la două întrebari: Dacă mai am cu cine și daca mai am pentru cine.

„PSD este un partid de operetă, condus de oameni lași”, a adăugat Dragnea.

”Vreau să le mulțumesc zecile de mii de români care mi-au trimis scrisori. Le spun celor doi băieți din Piatra Neamț și sper să aibă dreptate să mai fie bărbați în România.”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, la ieșirea din penitenciarul Rahova, că „a fost o perioadă de 2 ani de chin și suferință, abuzuri și umilință”.

„Eu mă consider deținut poltic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași”,a  spus Dragnea.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *