DISTRIBUIE PE FACEBOOK

În cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie s-a discutat despre părerea patologilor cu privire la COVID-19. Patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania  au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

În opinia patologilor, pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri, scrie bpa-pathology.com.

Aceștia susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

De asemenea, în opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii  îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.

Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

România – 555 de noi îmbolnăviri în doar 24 de ore

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

2 comentarii

  1. Dacă sunt dovezi că acest virus nu este periculos de ce nu se iau măsuri? De ce trăim în continuare în acest rahat? E clar că cineva bagă bine la buzunare, și toți știu asta. De ce nu se poate oprit, oare numai în Moldova sunt cei mai deștepți președinți?!

    1. Chiar nu va dati seama ca la zdrentele astea de la noi le convine situatia, cand traiesti in dictatura medicala (orice dictatura) ticalosii conduc fara sa fie deranjati. ca de aici vin si beneficiile dictaturii, bani fara numar nu mai incape nicio discutie. Doar naivii si tantalaii nu inteleg acest aspect. iar tolomacii care au votat aceste zdrente le e jena sa recunoasca ca au facut o prostie, ei cu coada-n sus ca raia, si mai au si placa aia imbecila… domne… ! TOTI POLITICIENII E „LA FEL” nu ba tembelilor cei din fosta guvernare chiar au facut cu adevarat ceva pentru romani, dar manipularea a fost delicioasa, chiar orgasmica… adversarii politici trebuiau sa ajunga la inchisore cu orice pret, asa dorea gloata indobitocita… cand erau intemnitati politicieni erati in extaz… nu mai conteaza ca 70 % dintre ei erau nevinovati iar un procent insemnat ajungeau in inchisori deorece sistemul dorea cu orice pret acest lucru calcand in piciore notiunea de justitie… asa ca si prostia ucide uneori… in numele asa zisului „liberalism” de fatada dar complet gaunos pe dinauntru. Ati vrut fanfaroneala, acum suportati consecintele deciziilor stupide pe care le-ati luat. …daca va intra in cap ceva dupa doua „esece” ! 🙂 perioada cumplita basescu pdl transformati din lupi hamesiti in oite blege pnl, in fapt lupul a mancat oaia cu tot cu mizeria de sub unghii. Iar daca nu intelegeti nici de data asta D-zeu cu mila !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *