DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Primarul din Vladesti (Arges), Cristian Dica-Hristu (PSD), a fost prins de politisti la volanul unui camion de mare tonaj, burdusit cu busteni pentru care nu avea documente legale de provenienta, anunta Argesul On Line.

„In ziua de 27 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului Ordine Publica – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au actionat, in localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului si comercializarii de material lemnos fara forme legale, ocazie cu care au depistat un barbat de 57 de ani, din Vladesti, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitara cu macara si remorca, cantitatea totala de 38,73 mc de material lemnos, fara documente legale de provenienta”, a informat biroul de presa al Politiei Arges.

Primarul din Vladesti (Arges), Cristian Dica-Hristu (PSD)

„In cauza, a fost intocmit dosar penal… iar materialul lemnos a fost confiscat si predat Ocolului Silvic Domnesti. De asemenea, ansamblul auto folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, pana la finalizarea cercetarilor”, a mai informat Politia.

Camionul si remorca apartin unei firme al unui amic de-al primarului PSD, mentioneaza publicatia din Arges.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *